Muhallebili irmikli tatlıyı yaparken ilk aşamada irmik ve sütü karıştırmak çok keyifli değil mi? Ortaya çıkan kısım kaynamaya başladığında, tereyağını ekleyip karıştırmak da ayrı bir tat veriyor. Kalıba dökme kısmında, tatlının düzgün bir şekilde soğuması için üzerine düzleştirmek önemli mi sizce? Krem şanti ile süslemek de tatlıya bambaşka bir hava katıyor, değil mi? Son olarak, tatlıyı soğuk servis etmenin lezzetini artırdığı söyleniyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Farklı malzemeler ekleyerek tatlıyı zenginleştirmek de harika bir fikir gibi görünüyor, siz denemeyi düşünür müsünüz?
Muhallebili irmikli tatlıyı yaparken ilk aşamada irmik ve sütü karıştırmak çok keyifli değil mi? Ortaya çıkan kısım kaynamaya başladığında, tereyağını ekleyip karıştırmak da ayrı bir tat veriyor. Kalıba dökme kısmında, tatlının düzgün bir şekilde soğuması için üzerine düzleştirmek önemli mi sizce? Krem şanti ile süslemek de tatlıya bambaşka bir hava katıyor, değil mi? Son olarak, tatlıyı soğuk servis etmenin lezzetini artırdığı söyleniyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Farklı malzemeler ekleyerek tatlıyı zenginleştirmek de harika bir fikir gibi görünüyor, siz denemeyi düşünür müsünüz?
Cevap yaz