Bu baklava yufkasıyla irmikli tatlı tarifini denemek istiyorum, ama irmik karışımını pişirirken dikkat etmem gereken bir nokta var mı? Özellikle irmiğin sütü çekmesi için ne kadar süre pişirmeliyim, yoksa koyulaşması için sürekli karıştırmak yeterli mi? Ayrıca, tatlının üzerine dökülecek şerbetin sıcak olması gerektiği belirtilmiş, bu sıcaklığı nasıl ayarlayabilirim? Sonuçta, tatlının lezzeti her aşamada önem taşıyor. Afiyet olsun!
Bu baklava yufkasıyla irmikli tatlı tarifini denemek istiyorum, ama irmik karışımını pişirirken dikkat etmem gereken bir nokta var mı? Özellikle irmiğin sütü çekmesi için ne kadar süre pişirmeliyim, yoksa koyulaşması için sürekli karıştırmak yeterli mi? Ayrıca, tatlının üzerine dökülecek şerbetin sıcak olması gerektiği belirtilmiş, bu sıcaklığı nasıl ayarlayabilirim? Sonuçta, tatlının lezzeti her aşamada önem taşıyor. Afiyet olsun!
Cevap yaz