Zeytinyağlı irmik helvasını ilk kez denemek isteyen biri olarak, tarifin detaylarını merak ediyorum. İrmikleri kavururken ne kadar süre karıştırmalıyım? Ayrıca, şeker ve suyu eklerken dikkat etmem gereken başka noktalar var mı? Sütün eklenmesi gerçekten tat açısından fark yaratıyor mu? Helvayı dinlendirdikten sonra, üzerini süslemek için başka önerileriniz var mı?
Zeytinyağlı irmik helvasını ilk kez denemek isteyen biri olarak, tarifin detaylarını merak ediyorum. İrmikleri kavururken ne kadar süre karıştırmalıyım? Ayrıca, şeker ve suyu eklerken dikkat etmem gereken başka noktalar var mı? Sütün eklenmesi gerçekten tat açısından fark yaratıyor mu? Helvayı dinlendirdikten sonra, üzerini süslemek için başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz