Sütsüz irmik helvasının yapımını denemek harika bir fikir! Malzemeleri oldukça basit ve hazırlığının kolay olması, herkesin mutfakta başarılı olabileceği bir tatlı oluşturuyor. İrmik ve yağın kavrulması sürecinde, irmiğin altın rengini alması için sabırlı olmak gerektiğini düşünüyorum. Su veya meyve suyu eklerken dikkatli olunması gerektiğini söylemekte fayda var, çünkü bu aşama helvanın kıvamını belirliyor. Ayrıca, üzerinde tarçın serpilmesi ya da dondurma ile sunulması fikri oldukça lezzetli görünüyor. Sizce de bu tatlı, özel günlerde sunulacak en güzel lezzetlerden biri değil mi?
Sütsüz irmik helvasının yapımını denemek harika bir fikir! Malzemeleri oldukça basit ve hazırlığının kolay olması, herkesin mutfakta başarılı olabileceği bir tatlı oluşturuyor. İrmik ve yağın kavrulması sürecinde, irmiğin altın rengini alması için sabırlı olmak gerektiğini düşünüyorum. Su veya meyve suyu eklerken dikkatli olunması gerektiğini söylemekte fayda var, çünkü bu aşama helvanın kıvamını belirliyor. Ayrıca, üzerinde tarçın serpilmesi ya da dondurma ile sunulması fikri oldukça lezzetli görünüyor. Sizce de bu tatlı, özel günlerde sunulacak en güzel lezzetlerden biri değil mi?
Cevap yaz