Sürekli tatlı yapmayı seven biri olarak, Sütlü Nuriye İrmikli Tatlısı'nın tarifini okurken aklıma birkaç soru geldi. Yufkaları yağlarken, hangi yağı kullanmanın daha iyi sonuç vereceğini merak ediyorum. Tereyağı mı yoksa margarin mi? Ayrıca, irmik ve süt karışımını hazırlarken, irmiğin kıvamı ne olmalı? Çok akışkan mı yoksa kıvamlı mı olmalı? Şerbeti hazırlarken limon suyu eklemek isteği neden önemli? Ayrıca, tatlıyı servis ederken üzerine serpebileceğim alternatif malzemeler neler olabilir? Bu tür tatlıları yaparken, özellikle dikkat edilmesi gereken noktalar var mı?
Sürekli tatlı yapmayı seven biri olarak, Sütlü Nuriye İrmikli Tatlısı'nın tarifini okurken aklıma birkaç soru geldi. Yufkaları yağlarken, hangi yağı kullanmanın daha iyi sonuç vereceğini merak ediyorum. Tereyağı mı yoksa margarin mi? Ayrıca, irmik ve süt karışımını hazırlarken, irmiğin kıvamı ne olmalı? Çok akışkan mı yoksa kıvamlı mı olmalı? Şerbeti hazırlarken limon suyu eklemek isteği neden önemli? Ayrıca, tatlıyı servis ederken üzerine serpebileceğim alternatif malzemeler neler olabilir? Bu tür tatlıları yaparken, özellikle dikkat edilmesi gereken noktalar var mı?
Cevap yaz