Bu lokmalık irmikli tatlıların yapım aşamalarını okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle hamurun dinlendirilmesi adımının, irmiğin sıvıyı emerek daha iyi bir kıvam almasını sağladığını öğrenmek oldukça ilginç. Kızartma işlemi sonrası sıcak şerbete batırılması ise, tatlının lezzetini artıracak gibi görünüyor. Ayrıca, üzerine hindistan cevizi veya fındık serpiştirmenin tatlıya farklı bir aroma katacağını düşünüyorum. Sizce bu tatlının farklı versiyonlarını denemek ne kadar keyifli olur? Kakao ekleyerek çikolatalı bir versiyonunu denemek harika bir fikir gibi geliyor.
Bu lokmalık irmikli tatlıların yapım aşamalarını okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle hamurun dinlendirilmesi adımının, irmiğin sıvıyı emerek daha iyi bir kıvam almasını sağladığını öğrenmek oldukça ilginç. Kızartma işlemi sonrası sıcak şerbete batırılması ise, tatlının lezzetini artıracak gibi görünüyor. Ayrıca, üzerine hindistan cevizi veya fındık serpiştirmenin tatlıya farklı bir aroma katacağını düşünüyorum. Sizce bu tatlının farklı versiyonlarını denemek ne kadar keyifli olur? Kakao ekleyerek çikolatalı bir versiyonunu denemek harika bir fikir gibi geliyor.
Cevap yaz