Bu irmikli tel kadayıf tatlısını yapmak gerçekten çok keyifli görünüyor. Özellikle tel kadayıfın tereyağı ile iyice yağlanması ve irmik karışımının nasıl hazırlandığı kısmı oldukça ilgi çekici. Peki, tatlıyı fırından çıkardıktan sonra şerbetin ne kadar süre dinlendirilmesi gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Ayrıca, üzerini süslemek için hangi malzemeleri tercih etmek daha iyi olur sizce?
Bu irmikli tel kadayıf tatlısını yapmak gerçekten çok keyifli görünüyor. Özellikle tel kadayıfın tereyağı ile iyice yağlanması ve irmik karışımının nasıl hazırlandığı kısmı oldukça ilgi çekici. Peki, tatlıyı fırından çıkardıktan sonra şerbetin ne kadar süre dinlendirilmesi gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Ayrıca, üzerini süslemek için hangi malzemeleri tercih etmek daha iyi olur sizce?
Cevap yaz