Bisküvili irmik tatlısının tarifini okudum, oldukça pratik görünüyor. Özellikle misafirler için harika bir seçenek! İrmik, süt ve bisküvilerin birleşimi ile nasıl bu kadar lezzetli bir tatlı ortaya çıkabileceğini merak ediyorum. Buzdolabında dinlendirme süresi de tatlının lezzetini artıracak gibi görünüyor. Peki, bu tatlının üzerine hangi tür bisküvi koymayı tercih edersiniz? Ayrıca, hindistan cevizi yerine başka bir malzeme kullanmayı denediniz mi?
Bisküvili irmik tatlısının tarifini okudum, oldukça pratik görünüyor. Özellikle misafirler için harika bir seçenek! İrmik, süt ve bisküvilerin birleşimi ile nasıl bu kadar lezzetli bir tatlı ortaya çıkabileceğini merak ediyorum. Buzdolabında dinlendirme süresi de tatlının lezzetini artıracak gibi görünüyor. Peki, bu tatlının üzerine hangi tür bisküvi koymayı tercih edersiniz? Ayrıca, hindistan cevizi yerine başka bir malzeme kullanmayı denediniz mi?
Cevap yaz