Sürekli karıştırarak irmiği kavurmanın ne kadar önemli olduğunu anlatan bu püf noktasını deneyimlemiş biri olarak, gerçekten de yanmaması ve homojen bir pişirme sağlanması açısından çok faydalı. Peki, süt ve su eklerken dikkat edilmesi gereken ani buhar çıkışı konusunda ne gibi önlemler alıyorsunuz? Ayrıca, üzerine çam fıstığı veya ceviz eklediğinizde, tatlıya kattığı lezzeti nasıl buluyorsunuz? Helvanın dinlendirme süresinin lezzet üzerindeki etkisini de bizzat tecrübe etmek ilginç bir deneyim değil mi?
Sürekli karıştırarak irmiği kavurmanın ne kadar önemli olduğunu anlatan bu püf noktasını deneyimlemiş biri olarak, gerçekten de yanmaması ve homojen bir pişirme sağlanması açısından çok faydalı. Peki, süt ve su eklerken dikkat edilmesi gereken ani buhar çıkışı konusunda ne gibi önlemler alıyorsunuz? Ayrıca, üzerine çam fıstığı veya ceviz eklediğinizde, tatlıya kattığı lezzeti nasıl buluyorsunuz? Helvanın dinlendirme süresinin lezzet üzerindeki etkisini de bizzat tecrübe etmek ilginç bir deneyim değil mi?
Cevap yaz