Portakallı irmik revani tatlısının lezzeti hakkında düşündüğümde, içindeki irmik ve portakalın muhteşem uyumunu hayal ediyorum. Özellikle bayramlarda ve özel günlerde tercih edilen bir tatlı olması, ne kadar popüler olduğunu gösteriyor. Şerbetli tatlıların ferahlığına bayılıyorum, ayrıca tarifteki adımların oldukça pratik olması da benim için büyük bir artı. Sizce de bu tatlıyı hazırlamak için en heyecanlı kısım hangisi? Şerbetin kaynaması mı yoksa fırından çıkan tatlının üzerine soğuk şerbetin dökülmesi mi?
Portakallı irmik revani tatlısının lezzeti hakkında düşündüğümde, içindeki irmik ve portakalın muhteşem uyumunu hayal ediyorum. Özellikle bayramlarda ve özel günlerde tercih edilen bir tatlı olması, ne kadar popüler olduğunu gösteriyor. Şerbetli tatlıların ferahlığına bayılıyorum, ayrıca tarifteki adımların oldukça pratik olması da benim için büyük bir artı. Sizce de bu tatlıyı hazırlamak için en heyecanlı kısım hangisi? Şerbetin kaynaması mı yoksa fırından çıkan tatlının üzerine soğuk şerbetin dökülmesi mi?
Cevap yaz