Nostaljik irmikli muhallebiyi çocukluğumda çok yemiştim, gerçekten de hem lezzetli hem de pratik bir tatlı. Süt, irmik ve şekerle yapılan bu muhallebi, bayramlarda ve özel günlerde ailemle birlikte yediğimiz bir tatlıydı. Tarife baktığımda, vanilya ve isteğe bağlı tereyağı eklenmesi fikri hoşuma gitti. Acaba üzerine hindistan cevizi veya tarçın ekleyince nasıl bir tat elde ediliyor? Bu tarifle eski anılarımı yeniden canlandırmak için sabırsızlanıyorum. Ayrıca, sağlıklı malzemeleriyle de dikkat çekiyor. Sizce çocuklara bu tatlıyı nasıl sunmalıyım?
Nostaljik irmikli muhallebiyi çocukluğumda çok yemiştim, gerçekten de hem lezzetli hem de pratik bir tatlı. Süt, irmik ve şekerle yapılan bu muhallebi, bayramlarda ve özel günlerde ailemle birlikte yediğimiz bir tatlıydı. Tarife baktığımda, vanilya ve isteğe bağlı tereyağı eklenmesi fikri hoşuma gitti. Acaba üzerine hindistan cevizi veya tarçın ekleyince nasıl bir tat elde ediliyor? Bu tarifle eski anılarımı yeniden canlandırmak için sabırsızlanıyorum. Ayrıca, sağlıklı malzemeleriyle de dikkat çekiyor. Sizce çocuklara bu tatlıyı nasıl sunmalıyım?
Cevap yaz