Beyaz irmik tatlısını ilk kez denemek isteyen biri olarak, tarifin pratik ve adım adım olması beni çok cezbetti. Tereyağını eritip irmiği kavurmak sanırım en keyifli kısım olacak. Sütün eklenmesiyle birlikte o kaynamayı beklemek de sabırsızlık verecek gibi. Özellikle üzerine ceviz veya fıstık koyarak sunmak harika bir detay! Dinlendirme işleminin önemli olduğunu belirtmişsiniz, bu tatlıyı yapmaya karar verdiğimde mutlaka dikkate alacağım. Herkesin tarifini denemesi için çok güzel bir fırsat sunmuşsunuz, teşekkürler!
Beyaz irmik tatlısını ilk kez denemek isteyen biri olarak, tarifin pratik ve adım adım olması beni çok cezbetti. Tereyağını eritip irmiği kavurmak sanırım en keyifli kısım olacak. Sütün eklenmesiyle birlikte o kaynamayı beklemek de sabırsızlık verecek gibi. Özellikle üzerine ceviz veya fıstık koyarak sunmak harika bir detay! Dinlendirme işleminin önemli olduğunu belirtmişsiniz, bu tatlıyı yapmaya karar verdiğimde mutlaka dikkate alacağım. Herkesin tarifini denemesi için çok güzel bir fırsat sunmuşsunuz, teşekkürler!
Cevap yaz