Taş kadayıf irmikli yapmanın inceliklerini öğrenmek harika! Bu tatlının özel günlerde tercih edildiğini biliyordum ama tarifindeki malzemeleri görünce, aslında ne kadar kolay yapılabileceğini fark ettim. Özellikle ince açılması gereken hamurun kalitesinin son ürünü ne kadar etkilediğini duymak beni daha da heyecanlandırdı. İç harcı için ceviz ve şeker kullanmak oldukça lezzetli görünüyor, tarçın eklemek de harika bir dokunuş. Peki, şerbetin sıcak kadayıfın üzerine dökülmesiyle nasıl bir tat elde ediliyor? Denedikten sonra sonuçları paylaşmayı unutmayın!
Taş kadayıf irmikli yapmanın inceliklerini öğrenmek harika! Bu tatlının özel günlerde tercih edildiğini biliyordum ama tarifindeki malzemeleri görünce, aslında ne kadar kolay yapılabileceğini fark ettim. Özellikle ince açılması gereken hamurun kalitesinin son ürünü ne kadar etkilediğini duymak beni daha da heyecanlandırdı. İç harcı için ceviz ve şeker kullanmak oldukça lezzetli görünüyor, tarçın eklemek de harika bir dokunuş. Peki, şerbetin sıcak kadayıfın üzerine dökülmesiyle nasıl bir tat elde ediliyor? Denedikten sonra sonuçları paylaşmayı unutmayın!
Cevap yaz