Sütsüz irmik tatlısının şerbetli olması gerçekten önemli bir detay. Şerbetin tatlıyı nasıl güzelleştirdiğini ve lezzetini artırdığını düşününce, tatlının kuru kalmaması için şerbetin eklenmesi gerektiği kesin. Sizce, tatlının üzerine dökülen sıcak şerbetin, tatlıyı yumuşatması ve lezzetlendirmesi için bekletilmesi gereken süre ne kadar olmalı? Ayrıca, irmiğin kavrulma süresi konusunda dikkat edilmesi gerekenler var mı? Eğer fazla kavrulursa acı bir tat verebilir mi?
Sütsüz irmik tatlısının şerbetli olması gerçekten önemli bir detay. Şerbetin tatlıyı nasıl güzelleştirdiğini ve lezzetini artırdığını düşününce, tatlının kuru kalmaması için şerbetin eklenmesi gerektiği kesin. Sizce, tatlının üzerine dökülen sıcak şerbetin, tatlıyı yumuşatması ve lezzetlendirmesi için bekletilmesi gereken süre ne kadar olmalı? Ayrıca, irmiğin kavrulma süresi konusunda dikkat edilmesi gerekenler var mı? Eğer fazla kavrulursa acı bir tat verebilir mi?
Cevap yaz