Bu tarif gerçekten çok pratik görünüyor. İrmik helvasını yaparken özellikle yağın ısınmasını beklemek ve irmiği pembe rengine ulaşana kadar kavurmak önemli mi? Ayrıca, süt ve suyu eklerken dikkatli olmak gerektiği belirtilmiş; bu aşamada nelerle karşılaşabiliriz? Helvanın üzerine ceviz veya fındık koyarak süslemek harika bir fikir, peki bu süsleme dışında başka nasıl sunum önerileri var?
Bu tarif gerçekten çok pratik görünüyor. İrmik helvasını yaparken özellikle yağın ısınmasını beklemek ve irmiği pembe rengine ulaşana kadar kavurmak önemli mi? Ayrıca, süt ve suyu eklerken dikkatli olmak gerektiği belirtilmiş; bu aşamada nelerle karşılaşabiliriz? Helvanın üzerine ceviz veya fındık koyarak süslemek harika bir fikir, peki bu süsleme dışında başka nasıl sunum önerileri var?
Cevap yaz