Şam fıstıklı irmik helvasının yapımında en çok hangi aşama zorlayıcı oluyor? Kavurma işlemi sırasında irmiğin rengi altın sarısına dönene kadar beklemek mi, yoksa şeker ve süt karışımını eklerken dikkat etmek mi? Ayrıca, helvayı hangi şekilde sunmayı tercih ediyorsunuz? Sıcak mı, soğuk mu? Bu tatlıyı denedikten sonra, ailenizden veya arkadaşlarınızdan nasıl tepkiler aldınız?
Şam fıstıklı irmik helvasının yapımında en çok hangi aşama zorlayıcı oluyor? Kavurma işlemi sırasında irmiğin rengi altın sarısına dönene kadar beklemek mi, yoksa şeker ve süt karışımını eklerken dikkat etmek mi? Ayrıca, helvayı hangi şekilde sunmayı tercih ediyorsunuz? Sıcak mı, soğuk mu? Bu tatlıyı denedikten sonra, ailenizden veya arkadaşlarınızdan nasıl tepkiler aldınız?
Cevap yaz