Irmik helvası yapmayı hiç denediniz mi? Özellikle özel günlerde misafirlere ikram etmek için harika bir seçenek gibi görünüyor. Tarifin detayları oldukça açıklayıcı, özellikle malzemelerin oranları çok fazla kişi için yeterli olacak şekilde verilmiş. Tereyağı ve irmiği kavururken dikkat edilmesi gereken noktalar da çok önemli, çünkü lezzetini etkileyen bu aşama sanırım. Kaynar şekerli suyu eklerken dikkatli olmak gerektiğini duydum, sizce de bu aşama biraz riskli değil mi? Servis aşamasında fıstık veya badem eklenmesi de çok güzel bir dokunuş. Yanında kaymak ya da dondurma ile ikram edildiğinde lezzeti katlanıyor mu? İrmik helvası, bekletildikçe lezzetli hale geliyor deniliyor, bu doğru mu? Denedikten sonra misafirlerin tepkisi nasıl oldu?
Irmik helvası yapmayı hiç denediniz mi? Özellikle özel günlerde misafirlere ikram etmek için harika bir seçenek gibi görünüyor. Tarifin detayları oldukça açıklayıcı, özellikle malzemelerin oranları çok fazla kişi için yeterli olacak şekilde verilmiş. Tereyağı ve irmiği kavururken dikkat edilmesi gereken noktalar da çok önemli, çünkü lezzetini etkileyen bu aşama sanırım. Kaynar şekerli suyu eklerken dikkatli olmak gerektiğini duydum, sizce de bu aşama biraz riskli değil mi? Servis aşamasında fıstık veya badem eklenmesi de çok güzel bir dokunuş. Yanında kaymak ya da dondurma ile ikram edildiğinde lezzeti katlanıyor mu? İrmik helvası, bekletildikçe lezzetli hale geliyor deniliyor, bu doğru mu? Denedikten sonra misafirlerin tepkisi nasıl oldu?
Cevap yaz