Sütsüz yoğurtsuz irmik tatlısını yapmaya karar verdim ama bazı aşamalar beni düşündürüyor. Özellikle irmiği kavururken dikkat etmem gerektiğini anladım. Altın sarısı rengini alana kadar kavrulması önemli mi? Ayrıca şeker ve su eklediğimde karıştırmaya devam etmem gerektiğini belirtiyorsunuz, bu aşamada başka bir şey yapmam gerekiyor mu? Vanilin ve kabartma tozunu ekledikten sonra pişirme süresi yeterli mi, yoksa daha fazla mı pişirmeliyim? Tatlıyı kalıba dökme kısmında dikkat etmem gereken özel bir durum var mı? Son olarak, üzerini süslemek için hangi malzemeleri tercih etmeliyim?
Sütsüz yoğurtsuz irmik tatlısını yapmaya karar verdim ama bazı aşamalar beni düşündürüyor. Özellikle irmiği kavururken dikkat etmem gerektiğini anladım. Altın sarısı rengini alana kadar kavrulması önemli mi? Ayrıca şeker ve su eklediğimde karıştırmaya devam etmem gerektiğini belirtiyorsunuz, bu aşamada başka bir şey yapmam gerekiyor mu? Vanilin ve kabartma tozunu ekledikten sonra pişirme süresi yeterli mi, yoksa daha fazla mı pişirmeliyim? Tatlıyı kalıba dökme kısmında dikkat etmem gereken özel bir durum var mı? Son olarak, üzerini süslemek için hangi malzemeleri tercih etmeliyim?
Cevap yaz