Sürekli tatlı yaparken krem şanti kullanmayı düşünürken, bu kadar detaylı bir tarifle karşılaşmak çok faydalı. Krem şantinin yapımı bu kadar basitse, neden her tatlımızda kullanmıyoruz ki? Özellikle üzerindeki çikolata veya meyve ile süslenmiş hali, sunum açısından ne kadar şık duruyor! Krem şantinin kıvamını kontrol etmek için mikseri durdurup kabı eğmek fikri gerçekten pratik. Peki, krem şantiyi yaparken yüksek yağ oranına sahip bir krema kullanmanın neden bu kadar önemli olduğunu hiç düşündünüz mü?
Sürekli tatlı yaparken krem şanti kullanmayı düşünürken, bu kadar detaylı bir tarifle karşılaşmak çok faydalı. Krem şantinin yapımı bu kadar basitse, neden her tatlımızda kullanmıyoruz ki? Özellikle üzerindeki çikolata veya meyve ile süslenmiş hali, sunum açısından ne kadar şık duruyor! Krem şantinin kıvamını kontrol etmek için mikseri durdurup kabı eğmek fikri gerçekten pratik. Peki, krem şantiyi yaparken yüksek yağ oranına sahip bir krema kullanmanın neden bu kadar önemli olduğunu hiç düşündünüz mü?
Cevap yaz