Portakallı irmik helvasını denemek istiyorum ama yaparken nelere dikkat etmem gerektiğini merak ediyorum. Özellikle irmiği kavurma süresinin lezzet üzerindeki etkisi hakkında daha fazla bilgi alabilir miyim? Ayrıca, portakal kabuğu rendesinin eklenmesi aroma açısından ne kadar belirleyici oluyor? Şeker miktarını damak tadına göre ayarlamak konusunda da önerilerinizi duymak isterim.
Portakallı irmik helvasını denemek istiyorum ama yaparken nelere dikkat etmem gerektiğini merak ediyorum. Özellikle irmiği kavurma süresinin lezzet üzerindeki etkisi hakkında daha fazla bilgi alabilir miyim? Ayrıca, portakal kabuğu rendesinin eklenmesi aroma açısından ne kadar belirleyici oluyor? Şeker miktarını damak tadına göre ayarlamak konusunda da önerilerinizi duymak isterim.
Cevap yaz