Bu irmikli elma tatlısını yaparken elmaların kararmaması için limon suyu sıkmak gerçekten önemli bir adım mı? Ayrıca irmikli karışımın kıvamı puding gibi olmalı demişsiniz, bu aşamada dikkat edilmesi gereken başka bir detay var mı? Fırında pişirme süresi için 25-30 dakika yeterli oluyor mu, yoksa elmaların türüne göre değişiklik gösterebilir mi? Son olarak, dondurma veya kaymak ile servis etmenin tatlıya nasıl bir lezzet kattığını merak ediyorum. Deneyenler için hangi sunum önerileri daha çok beğeniliyor?
Bu irmikli elma tatlısını yaparken elmaların kararmaması için limon suyu sıkmak gerçekten önemli bir adım mı? Ayrıca irmikli karışımın kıvamı puding gibi olmalı demişsiniz, bu aşamada dikkat edilmesi gereken başka bir detay var mı? Fırında pişirme süresi için 25-30 dakika yeterli oluyor mu, yoksa elmaların türüne göre değişiklik gösterebilir mi? Son olarak, dondurma veya kaymak ile servis etmenin tatlıya nasıl bir lezzet kattığını merak ediyorum. Deneyenler için hangi sunum önerileri daha çok beğeniliyor?
Cevap yaz