İrmik helvası yapmayı düşündüğümde, tarifte yer alan malzemelerin ve adımların ne kadar pratik olduğunu fark ettim. Özellikle tereyağı ve sıvı yağın erimesi aşamasında dikkatli olmak gerektiğini belirtmişsiniz. Peki, irmiği kavururken hangi kokunun çıkması gerektiğini nasıl anlamalıyım? Ayrıca, süte eklenen su ve şeker karışımının ne kadar bekletilmesi gerektiği de merak ettiğim konulardan biri. Dinlendirme süreci sonrası serviste hangi süslemeleri yapmanın daha iyi olacağını düşünüyorsunuz?
İrmik helvası yapmayı düşündüğümde, tarifte yer alan malzemelerin ve adımların ne kadar pratik olduğunu fark ettim. Özellikle tereyağı ve sıvı yağın erimesi aşamasında dikkatli olmak gerektiğini belirtmişsiniz. Peki, irmiği kavururken hangi kokunun çıkması gerektiğini nasıl anlamalıyım? Ayrıca, süte eklenen su ve şeker karışımının ne kadar bekletilmesi gerektiği de merak ettiğim konulardan biri. Dinlendirme süreci sonrası serviste hangi süslemeleri yapmanın daha iyi olacağını düşünüyorsunuz?
Cevap yaz