Havuçlu irmikli toplar tarifini okudum, çok iştah açıcı görünüyor! Havuçların rendelenmesi ve karışıma eklenmesi aşamasında havuçların sulanmasını beklemek gerçekten önemli mi? Ayrıca, dinlendirme süresi sonunda topların kıvamı nasıl oluyor? Buzdolabında bekletirken bir değişiklik fark ettin mi? Hindistan cevizi ile bulama işlemi yaparken, topların üstü ne kadar kaplanıyor? Merak ediyorum, bu tarifte başka hangi malzemelerle deneme yapabilirim?
Havuçlu irmikli toplar tarifini okudum, çok iştah açıcı görünüyor! Havuçların rendelenmesi ve karışıma eklenmesi aşamasında havuçların sulanmasını beklemek gerçekten önemli mi? Ayrıca, dinlendirme süresi sonunda topların kıvamı nasıl oluyor? Buzdolabında bekletirken bir değişiklik fark ettin mi? Hindistan cevizi ile bulama işlemi yaparken, topların üstü ne kadar kaplanıyor? Merak ediyorum, bu tarifte başka hangi malzemelerle deneme yapabilirim?
Cevap yaz