Akışkan irmik helvası yapmayı düşündüğünüzde, malzemelerin oranları ve pişirme aşamaları konusunda dikkatli olmak önemli değil mi? Özellikle irmiği kavururken yanmaması için sürekli karıştırmak gerektiğini duydum. Peki, su veya süt eklerken sıcak olmasının pişirme sürecine etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sonuçta, helvanın akışkan kıvamı için bu aşama kritik görünüyor. Dinlendirme aşamasını da atlamamak gerektiği söyleniyor, bu konuda deneyiminiz var mı? Misafirler için hazırlamak harika bir fikir gibi görünüyor!
Akışkan irmik helvası yapmayı düşündüğünüzde, malzemelerin oranları ve pişirme aşamaları konusunda dikkatli olmak önemli değil mi? Özellikle irmiği kavururken yanmaması için sürekli karıştırmak gerektiğini duydum. Peki, su veya süt eklerken sıcak olmasının pişirme sürecine etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sonuçta, helvanın akışkan kıvamı için bu aşama kritik görünüyor. Dinlendirme aşamasını da atlamamak gerektiği söyleniyor, bu konuda deneyiminiz var mı? Misafirler için hazırlamak harika bir fikir gibi görünüyor!
Cevap yaz