Bu süslü limonlu irmik tatlısını yapmaya karar verdiğinizde, hangi aşamada en çok zorlandınız? Sütü ısıtırken şekerin erimesi için ne kadar beklemek gerektiği konusunda tereddüt yaşadınız mı? İrmiği eklerken karıştırma işlemini nasıl yaptınız, pürüzsüz bir kıvam elde edebilmek için hangi teknikleri kullandınız? Limonun tadını eklemek, tatlının genel lezzetini nasıl etkiledi? Bu tarifteki püf noktaları hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler için neler önerirsiniz?
Bu süslü limonlu irmik tatlısını yapmaya karar verdiğinizde, hangi aşamada en çok zorlandınız? Sütü ısıtırken şekerin erimesi için ne kadar beklemek gerektiği konusunda tereddüt yaşadınız mı? İrmiği eklerken karıştırma işlemini nasıl yaptınız, pürüzsüz bir kıvam elde edebilmek için hangi teknikleri kullandınız? Limonun tadını eklemek, tatlının genel lezzetini nasıl etkiledi? Bu tarifteki püf noktaları hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler için neler önerirsiniz?
Cevap yaz