Sürekli irmik tatlısının tarifini okumak beni heyecanlandırdı! Acaba irmiği kavururken ne kadar süre kavurmak gerekiyor? Ayrıca, üzerine hindistan cevizi eklemek yerine başka ne tür malzemelerle süsleyebilirim? Tatlının kıvamı tam yerinde mi olur, yoksa biraz daha yoğun mu olması gerekiyor? Son olarak, bu tatlıyı hazırladıktan sonra misafirlerime sunarken nasıl bir sunum yapabilirim?
Sürekli irmik tatlısının tarifini okumak beni heyecanlandırdı! Acaba irmiği kavururken ne kadar süre kavurmak gerekiyor? Ayrıca, üzerine hindistan cevizi eklemek yerine başka ne tür malzemelerle süsleyebilirim? Tatlının kıvamı tam yerinde mi olur, yoksa biraz daha yoğun mu olması gerekiyor? Son olarak, bu tatlıyı hazırladıktan sonra misafirlerime sunarken nasıl bir sunum yapabilirim?
Cevap yaz