Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Kadayif ve irmikle yapılan tatlının lezzetini artırmak için şerbetin içine birkaç damla limon suyu eklemek ne kadar akıllıca. Sizce, farklı meyve aromaları ekleyerek tatlıyı daha da zenginleştirmek mümkün mü? Ayrıca, üzerine serpilecek antep fıstığının ya da hindistan cevizinin tatlıya katacağı dokunuşlar da kesinlikle denemeye değer. Siz daha önce bu tür bir tatlı yaptınız mı? Nasıl bir deneyim yaşadınız?
Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Kadayif ve irmikle yapılan tatlının lezzetini artırmak için şerbetin içine birkaç damla limon suyu eklemek ne kadar akıllıca. Sizce, farklı meyve aromaları ekleyerek tatlıyı daha da zenginleştirmek mümkün mü? Ayrıca, üzerine serpilecek antep fıstığının ya da hindistan cevizinin tatlıya katacağı dokunuşlar da kesinlikle denemeye değer. Siz daha önce bu tür bir tatlı yaptınız mı? Nasıl bir deneyim yaşadınız?
Cevap yaz