Bu irmikli prenses tatlısını denemek istiyorum, tarifin detayları çok açıklayıcı. Özellikle irmiği kavururken dikkat edilmesi gerekenler beni düşündürüyor. İrmik pembeleşene kadar ne kadar kavurmamız gerektiğini tam olarak bilemiyorum. Tatlının üzerine hindistan cevizi serpmek harika bir fikir, peki ya fındık veya ceviz eklerken hangi malzemeyi tercih etmem daha iyi olur? Ayrıca tatlının sunumu için özel bir yöntem önerir misin? Gerçekten de misafirleri etkilemek için sunumun önemi büyük.
Bu irmikli prenses tatlısını denemek istiyorum, tarifin detayları çok açıklayıcı. Özellikle irmiği kavururken dikkat edilmesi gerekenler beni düşündürüyor. İrmik pembeleşene kadar ne kadar kavurmamız gerektiğini tam olarak bilemiyorum. Tatlının üzerine hindistan cevizi serpmek harika bir fikir, peki ya fındık veya ceviz eklerken hangi malzemeyi tercih etmem daha iyi olur? Ayrıca tatlının sunumu için özel bir yöntem önerir misin? Gerçekten de misafirleri etkilemek için sunumun önemi büyük.
Cevap yaz