İrmikli lazanya tarifini okuduğumda, gerçekten denemek istiyorum. İrmik kullanarak yapılan bu özgün lezzet, klasik lazanyaya farklı bir tat katacak gibi görünüyor. Özellikle iç harcının hazırlanması aşamasında sebzeler eklemek fikri hoşuma gitti. Peki, bu tarifin en dikkat edilmesi gereken noktaları nelerdir? Hamurun kıvamı ve pişirme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz?
İrmikli lazanya tarifini okuduğumda, gerçekten denemek istiyorum. İrmik kullanarak yapılan bu özgün lezzet, klasik lazanyaya farklı bir tat katacak gibi görünüyor. Özellikle iç harcının hazırlanması aşamasında sebzeler eklemek fikri hoşuma gitti. Peki, bu tarifin en dikkat edilmesi gereken noktaları nelerdir? Hamurun kıvamı ve pişirme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz