Fıstıklı irmik tatlısını yapmayı planlıyorum. Tarif oldukça basit görünüyor, ama kavurma aşamasında irmiği ne kadar süre kavurmalıyım? Renginin koyulaşması ne kadar sürer? Ayrıca, alternatif tarifler arasında en çok hangi versiyonu denememi önerirsiniz? Şerbetli olan mı yoksa kakaolu olan mı daha lezzetli olur? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!
Fıstıklı irmik tatlısını yapmayı planlıyorum. Tarif oldukça basit görünüyor, ama kavurma aşamasında irmiği ne kadar süre kavurmalıyım? Renginin koyulaşması ne kadar sürer? Ayrıca, alternatif tarifler arasında en çok hangi versiyonu denememi önerirsiniz? Şerbetli olan mı yoksa kakaolu olan mı daha lezzetli olur? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!
Cevap yaz