Bu irmik helvası tarifini görünce aklıma hemen özel günlerde misafirlere ikram ettiğim zamanlar geldi. Sizce irmik helvasını yaparken en önemli adım hangisi? Kavurma aşamasında irmiğin yanmaması için ne kadar dikkat etmek gerekiyor? Ayrıca, süt kullanmanın lezzeti artırdığı doğru mu? Helvayı dinlendirdikten sonra servis etmek, tadını nasıl etkiliyor?
Bu irmik helvası tarifini görünce aklıma hemen özel günlerde misafirlere ikram ettiğim zamanlar geldi. Sizce irmik helvasını yaparken en önemli adım hangisi? Kavurma aşamasında irmiğin yanmaması için ne kadar dikkat etmek gerekiyor? Ayrıca, süt kullanmanın lezzeti artırdığı doğru mu? Helvayı dinlendirdikten sonra servis etmek, tadını nasıl etkiliyor?
Cevap yaz