Su ile yapılan irmik helvasını ilk kez deneyimlemek isteyen biri olarak, tarifin pratikliğini ve lezzetini merak ediyorum. Bu tatlının hafifliği, yanında dondurma veya kaymakla sunulabilme seçeneği ile daha da cazip hale geliyor. Renk değiştirene kadar irmiği kavurma süreci hakkında daha fazla bilgi verir misin? Ayrıca, üzerini süslemek için en iyi malzeme hangisi? Tarçın mı yoksa fındık mı daha çok tercih ediliyor?
Su ile yapılan irmik helvasını ilk kez deneyimlemek isteyen biri olarak, tarifin pratikliğini ve lezzetini merak ediyorum. Bu tatlının hafifliği, yanında dondurma veya kaymakla sunulabilme seçeneği ile daha da cazip hale geliyor. Renk değiştirene kadar irmiği kavurma süreci hakkında daha fazla bilgi verir misin? Ayrıca, üzerini süslemek için en iyi malzeme hangisi? Tarçın mı yoksa fındık mı daha çok tercih ediliyor?
Cevap yaz