İrmikli tatlıyı ilk defa yapacak biri olarak, tarifin detayları oldukça ilgi çekici görünüyor. Özellikle irmik ve süt ile yapılan bu tatlının yapılışının basit olması, denemek için cesaret veriyor. Sıvı yağın irmik ile kavrulması aşamasında dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, üzerini süslemek için farklı alternatifler var mı? Mesela, sadece hindistan cevizi veya fındık dışında kullanılabilecek başka malzemeler mevcut mu? Özellikle misafirler için sunum önerileri de merak ediyorum.
İrmikli tatlıyı ilk defa yapacak biri olarak, tarifin detayları oldukça ilgi çekici görünüyor. Özellikle irmik ve süt ile yapılan bu tatlının yapılışının basit olması, denemek için cesaret veriyor. Sıvı yağın irmik ile kavrulması aşamasında dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, üzerini süslemek için farklı alternatifler var mı? Mesela, sadece hindistan cevizi veya fındık dışında kullanılabilecek başka malzemeler mevcut mu? Özellikle misafirler için sunum önerileri de merak ediyorum.
Cevap yaz