Bu irmikli pirinç unlu muhallebiyi yapma süreci gerçekten çok kolay ve keyifli görünüyor. Özellikle çocuklar için harika bir tatlı seçeneği olması da cabası. Hazırlık aşamasında dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Mesela, irmik ve pirinç ununu eklerken karıştırmayı unuttuğumuzda topaklanma riski var mı? Ayrıca, vanilin ve tereyağını ekledikten sonra nasıl bir aroma elde ediliyor? Son aşamada üzerini süslemek için hangi malzemeleri kullanmayı önerirsiniz? Buzdolabında dinlendirme süresi yeterli mi, yoksa daha uzun bekletmek tatlıyı daha lezzetli hale getirir mi?
Bu irmikli pirinç unlu muhallebiyi yapma süreci gerçekten çok kolay ve keyifli görünüyor. Özellikle çocuklar için harika bir tatlı seçeneği olması da cabası. Hazırlık aşamasında dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Mesela, irmik ve pirinç ununu eklerken karıştırmayı unuttuğumuzda topaklanma riski var mı? Ayrıca, vanilin ve tereyağını ekledikten sonra nasıl bir aroma elde ediliyor? Son aşamada üzerini süslemek için hangi malzemeleri kullanmayı önerirsiniz? Buzdolabında dinlendirme süresi yeterli mi, yoksa daha uzun bekletmek tatlıyı daha lezzetli hale getirir mi?
Cevap yaz