Sürekli sütlü irmik helvası yapmayı düşünüyorum ama hangi malzemeleri kullanmam gerektiğini tam olarak bilmiyorum. İrmik, süt, şeker ve yağ dışında hangi ek malzemeleri tercih edebilirim? Ayrıca, helvayı yaparken dikkat etmem gereken özel bir detay var mı? Helvayı hazırlarken hangi sütü kullanmak daha iyi olur? Yani tam yağlı süt mü yoksa bitkisel süt mü?
Sürekli sütlü irmik helvası yapmayı düşünüyorum ama hangi malzemeleri kullanmam gerektiğini tam olarak bilmiyorum. İrmik, süt, şeker ve yağ dışında hangi ek malzemeleri tercih edebilirim? Ayrıca, helvayı yaparken dikkat etmem gereken özel bir detay var mı? Helvayı hazırlarken hangi sütü kullanmak daha iyi olur? Yani tam yağlı süt mü yoksa bitkisel süt mü?
Cevap yaz