İçli köfte hamuruna irmik eklenmesi, gerçekten de merak uyandıran bir konu. Sizce irmik eklemek, hamurun lezzetini ve dokusunu nasıl etkiliyor? Daha çıtır bir doku ve hafiflik sağladığı söyleniyor, bu sizin için önemli bir faktör mü? Ayrıca, irmik kullanımıyla birlikte hamurun yapışkanlığının azalması ve şekil almasının kolaylaşması, tarifte denemeye değer bir değişiklik sunuyor gibi görünüyor. Peki, siz daha geleneksel bir tarife bağlı kalmayı mı tercih edersiniz, yoksa irmik ekleyerek farklı bir deneyim yaşamayı mı?
İçli köfte hamuruna irmik eklenmesi, gerçekten de merak uyandıran bir konu. Sizce irmik eklemek, hamurun lezzetini ve dokusunu nasıl etkiliyor? Daha çıtır bir doku ve hafiflik sağladığı söyleniyor, bu sizin için önemli bir faktör mü? Ayrıca, irmik kullanımıyla birlikte hamurun yapışkanlığının azalması ve şekil almasının kolaylaşması, tarifte denemeye değer bir değişiklik sunuyor gibi görünüyor. Peki, siz daha geleneksel bir tarife bağlı kalmayı mı tercih edersiniz, yoksa irmik ekleyerek farklı bir deneyim yaşamayı mı?
Cevap yaz